Cadru legal
Condiții pentru returnare
Cum returnați produsele
Rambursarea sumelor
Cadru legal
Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanta:

Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Se recomanda ca produsul returnat sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).
Condiții pentru returnare
Nu pot fi denuntate contractele care au ca obiect furnizarea urmatoarelor categorii de produse:

Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri (nesemnalate ca si defecte estetice in primele 48 de ore de la receptionarea produsului). Produsul nou se livreaza dupa primirea si verificarea celui returnat intr-un termen de maxim 14 zile. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.
Cum returnați produsele
1. Exercitarea dreptului de retragere:

Consumatorul ne informeaza cu privire la decizia de retragere din contract prin completarea unui formular de retur disponibil la finalul acestei pagini, in maxim 14 zile de la emiterea comenzii.

In termen de 48 ore lucratoare de la transmiterea notificarii, cumparatorul va primi pe e-mail numar de inregistrare si detalii cu privire la solicitarea inaintata.

2. Pentru returnarea produselor sunt necesari urmatorii pasi:

Dupa primirea numarului de inregistrare pe email, clientul poate preda produsul personal sau prin curier (taxele de transport sunt suportate de vanzator doar daca produsul nu este conform sau prezinta defectiuni).

Decizia de acceptare/respingere va fi luata de catre Departamentul Retur Online, dupa receptia fizica a produsului.

Comunicarea cu clientul se va face in scris pe adresa de e-mail cu care s-a efectuat comanda initiala.
Rambursarea sumelor
1. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 14 zile de la data la care vanzatorul a receptionat returul.

2. Ziua in care consumatorul isi exercita dreptul de retragere din contract nu se va lua in seama la calculul termenului, iar in cazul in care ultima zi a termenului este o zi nelucratoare, se va prelungi termenul in mod corespunzator.

Formular de retur