Stingătoare cu pulbere

Stingătoarele de incendiu tip P sau stingătoare cu pulbere (ambele denumiri reprezintă același tip),sunt tipurile cele mai des utilizate pentru intervenţia împotriva începuturilor de incendii ABC-E. Acest tip de stingătoare conțin pudră uscată tip ABC-E şi se utilizează la stingerea începuturilor de incendii în spaţii închise sau deschise, precum birouri, magazine și alte tipuri de sedii de firmă.

De asemenea ele se utilizează și la stingerea echipamentelor electrice cu tensiuni pana la 1000 V. Pentru tensiuni mai mari de 1000 V recomandăm stingătoare cu CO2. Pentru materiale textile, carton, lemn, etc, se recomandăm stingătoare cu spumă.

Magazinul nostru online vă pune la dispoziţie stingătoare cu pulbere, presurizate permanent cu azot, cu o presiune de încărcare de 14-15 bari, prevăzute cu supapă de siguranţă, astfel încât să nu prezinte pericol de explozie.

Toate stingătoarele pe care le comercializăm au autorizatie IGSU, sunt fabricate în condiţiile impuse de normativele în domeniu, sunt certificate calitativ şi din punct de vedere al managementului mediului înconjurător şi prezintă maximă siguranţă în exploatare.

Stingătoare cu pulbere

Stingător P1

35,00 lei fără TVA

Stingătoare cu pulbere

Stingător P3

64,00 lei fără TVA

Stingătoare cu pulbere

Stingător P6

73,00 lei fără TVA

Stingătoare cu pulbere

Stingător P9

99,00 lei fără TVA

Stingătoare cu pulbere

Stingător P50

650,00 lei fără TVA

Stingătoare cu pulbere

Stingător P6 produs în România

90,00 lei fără TVA

Truse de prim ajutor

-31%

Trusa de prim ajutor

Trusă de prim ajutor

165,00 lei 114,00 lei fără TVA
-8%

Trusa de prim ajutor

Kit trusă de prim ajutor

75,00 lei 69,00 lei fără TVA

pachete promo

Pachet PROMOȚIONAL

245,00 lei fără TVA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *